Gevulde zalmrol
- Herkomst Nederland
- Categorie Voorgerechten
Bijpassend: hoofdgerechten & nagerechten - Zalmrol recepten
- Bereiden
- Kookboek van johnny1
- 1 reviews
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Leg de plakken in dunne reepjes deels overelkaar heen in een rechthoek.
- en pureren en op smaak brengen met en en klein beetje wiskey.
- Bestrooi hiermee de (bewaar ± 50 gram) en rol hem op in zilverfolie.
- Kook het ongeveer 20 minuten in kokend water op laag vuur gaar.
- Laten afkoelen en in de vriezer laten koelen en opstijven.
- Na 3 uur eruit halen en in schijfjes snijden.
- Pas bij serveren het folie eraf halen.
- Van de overgebleven puree samen met wat een kleine slagroomspuit vullen en "toefjes" op de gesneden zalmrolletjes spuiten.
- in de 4 kantjes (4 x 4) snijden en in de oven bakken.
- Deze onder de zalmrol leggen en serveren.
Ook lekker om te maken
Variaties op Gevulde zalmrol
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Amuse van gevulde zalmrolletjes | 1 | Amuses |
Gevulde zalmrollade | 1 | Vis en schaaldieren |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mayonaise kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise en bladerdeeg
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise en bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
- zalm en makreel is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Gevulde zalmrol heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 235 kcal | 11% | 1880 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 96 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 40 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |