Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde ramiro paprika's met tomaat, feta kaas en pesto recept
Gevulde ramiro paprika's met tomaat, feta kaas en pesto recept

Gevulde ramiro paprika's met tomaat, feta kaas en pesto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200įC. Halveer de paprika's door ze voorzichtig in de lengterichting door de steel in twee helften te snijden. Verwijder de zaadjes, maar laat de stelen zitten. Meng de cherrytomaatjes, de feta kaas, pestosaus, wat zout en peper naar smaak door elkaar. Verdeel het mengel over de vier paprikahelften en zet ze in een ondiepe ovenschaal. Bereid de pastinaak en snijd ze in halve of in kwart stukjes, afhankelijk van de grootte. Doe ze in een schaal met de olijfolie, citroensap en wat zout en peper. Meng de ingrediŽnten met de hand zodat de pastinaak overal bedekt is met het mengsel. Doe deze ook in een aparte, ondiepe ovenschaal en zet deze schaal boven (op de heetste plek) in de oven. Zet de paprika's iets lager. Bak de gerechten ongeveer 35 minuten, totdat de pastinaak zacht en lichtbruin zijn. Draai ze halverwege een keer om. Als de paprika's gaar zijn en de pestosaus is er goed ingetrokken, dan kunt u ze opdienen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde ramiro paprika's met tomaat, feta kaas en pesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven