Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperge-rundvleessalade met veldsla recept
Asperge-rundvleessalade met veldsla recept

Asperge-rundvleessalade met veldsla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tomaatjes in reepjes. Maak de asperges schoon en snijd ze in stukjes. Kook de asperges in water met zout in 10 minuten gaar. Giet ze af, spoel ze met koud water en laat ze uitlekken. Verwijder de worteltjes van de veldsla en verdeel het over 4 bordjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok en pers de knoflook erboven uit. Voeg de runderreepjes toe en roerbak het 3 minuten. Schep het vlees uit de pan en houd ze warm. Blus het bakvet met de witte wijn en voeg balsamico-azijn met zout toe. Laat het geheel iets inkoken tot een dressing. Meng de runderreepjes met de asperges en verdeel het over de sla. Schenk de dressing erover en garneer met tomaatjes en kappertjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asperge-rundvleessalade met veldsla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven