Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cocktail van gerookte paling recept
Cocktail van gerookte paling recept

Cocktail van gerookte paling


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren in 10 minuten hard.
Snijd de knolselderij in fijne plakjes en blancheer ze in kokend water.
Klop de slagroom stijf.
Meng hier de mierikswortel door en meng dit weer door de mayonaise.
Schil de appel, haal er het klokhuis uit en snijd de helft in dunne plakjes. Doe deze ook bij de mayonaise evenals de knolselderij.
Hak het ei fijn en meng het ook door de mayonaise.
Verdeel de helft van de paling en de garnalen over de coupes, giet er wat saus over, dan de rest van de paling en de garnalen (maar bewaar 8 stukjes paling en 8 garnalen voor garnering). Verdeel de saus.
Garneer met twee stukjes paling en 2 garnalen.
Was, droog en hak de peterselie fijn en strooi die over de coupes.
Geef er geroosterd brood en boter bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cocktail van gerookte paling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven