Cocktail van gerookte paling
- Herkomst Nederland
- Categorie Koud
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Kook de in 10 minuten hard.
Snijd de in fijne plakjes en blancheer ze in kokend water.
Klop de stijf.
Meng hier de door en meng dit weer door de .
Schil de , haal er het klokhuis uit en snijd de helft in dunne plakjes. - Doe deze ook bij de evenals de .
Hak het ei fijn en meng het ook door de .
Verdeel de helft van de en de over de coupes, giet er wat saus over, dan de rest van de en de (maar bewaar 8 stukjes en 8 voor garnering). - Verdeel de saus.
Garneer met twee stukjes en 2 .
Was, droog en hak de fijn en strooi die over de coupes.
Geef er geroosterd brood en boter bij.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Sandwich paling435m
-
Recept
Garnalen cocktail430m
-
Recept
Garnalen meloen cocktail415m
-
Recept
Cocktail aux Asperges425m
-
Recept
Kip-cocktail420m
-
Recept
Grapefruit-garnalen cocktail415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- knolselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
- paling is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 93 kcal | 4% | 372 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |