Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde eieren recept
Gevulde eieren recept

Gevulde eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren ongeveer 10 minuten, dan snel afkoelen onder koud stromend water. Eieren schillen en in de lengte doorsnijden. Haal het eigeel uit de halve eieren en doe dit in een kom. Mengen met de mayonaise tot een gladde massa. Naar smaak zout toevoegen. Met een roomspuit (met een leuk tuitje) de massa weer terug spuiten in de eieren. Nu blijft er de nodige massa over. Deze maken we nu aan met wat azijn en een klein beetje mosterd. Goed verdunnen met eventueel wat yoghurt. 4 borden klaarzetten en daarop de sla zeer fijn gesneden draperen. In het hart van de sla twee halve eieren leggen. Nu rond de eieren de dressing van de hierboven beschreven massa gieten. De eieren vervolgens versieren met een beetje paprika poeder, de sesamzaadjes en de peterselie. Langs de rand van het bord wat dunne schijfjes paprika leggen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven