Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Timbaaltje van gerookte zalm recept
Timbaaltje van gerookte zalm recept

Timbaaltje van gerookte zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Smeer 4 vormpjes in met olijfolie. Schil de avocado 's, maak het vruchtvlees zeer fijn met een vork, meng het citroensap, de helft van de pijnboompitten en de garnalen erdoor. Bekleed de vormpjes met de gerookte zalm, schep hierin het avocado mengsel, dek af met dun gesneden plakjes komkommer. Minimaal 1 uur in de koelkast op laten stijven. Serveren: Stort de zalm/avocadotimbaaltjes om elk op een mooi bord. Maak dit mooi op met wat rucola salade, de rest van de pijnboompitten en wat blokjes komkommer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit timbaaltje van gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven