Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Wildpaté even anders


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de port met room en bieslook door de eendenpaté. Verwarm de tortilla tot hij iets soepeler is. Verdeel de eendenpaté over de tortilla en rol hem strak op. Verwijder de worteltjes van de veldsla en verdeel het over 4 bordjes. Besprenkel de sla met de basilicumolie. Snijd de tortilla in 4 stukken. Snijd de wildpaté in 4 stukken. Verdeel de wildpaté met tortillastukken over de sla. Garneer het gerecht met olijven en tomaatjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit wildpaté even anders recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven