Wildpaté met cranberrysaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Koud
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
- Zeef
Bereidingswijze
- Snijd de , en klein.
- Wrijf de hazenbouten in met .
- Verhit de in een braadpan en bak de hazenbouten op hoog vuur rondom bruin.
- Voeg de groenten met en toe.
- Schenk 1,5 deciliter bij het geheel en laat het op laag vuur afgedekt 30 minuten pruttelen.
- Week de in ruim koud .
- Boen de schoon en snijd ze in plakjes.
- Neem de bouten uit de pan.
- Zeef de bouillon en breng het aan de kook.
- Voeg de toe en breng het aan de kook.
- Neem de pan van het vuur, schep de met een schuimspaan in een vergiet en laat ze uitlekken.
- Laat de bouillon afkoelen.
- Verwijder de botten van de bouten en snijd het vlees klein.
- Knijp de uit en los ze op in de bouillon.
- Voeg de met azijn en al roerend toe.
- Verdeel de stukjes vlees met plakjes over een langwerpige vorm en schenk de bouillon erover.
- Laat de paté 8 uur afgedekt in de ijskast stevig worden.
- Snijd de paté in plakken en leg op 4 bordjes 2 plakken paté.
- Meng de mosterd door de en schep het naast de paté.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Wildpaté41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- franse mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- knolselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine, champignons, franse mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 23 kcal | 1% | 92 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |