Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode zalm mousse recept
Rode zalm mousse recept

Rode zalm mousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de helft van de komkommer in blokjes en laat de vinaigrette erin trekken. Schil de rest van de komkommer en snijd er dikke plakken van. Kook ze 5 minuten in water met zout en laat goed uitlekken. Los de gelatine, goed roerend op in het hete water. Doe de zalm met vocht, de gekookte komkommer, mayonaise, opgeloste gelatine en peper en zout in de blender en draai op hoge snelheid smeu´g. Controleer en doe er desgewenst een paar druppels kleurstof bij. Meng weer goed, doe de blokjes komkommer erbij en spatel de room erdoor, spoel de vorm om en doe het zalmmengsel erin. Laat in de koelkast een paar uur opstijven. Stort voor het opdienen op een bord en garneer met slablaadjes, plakjes tomaat en citroen. Geef er mierikswortelsaus bij.

Allergenen Informatie

Voor dit rode zalm mousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven