Zalm met sla

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Bekleed een kopje met vershoudfolie of boterhamzakje.
  2. Bedek het kopje met plakjes gerookte .
  3. Doe de rode in een schaaltje zonder het vocht. "Breek" de een beetje (prakken kan ook, is naar keuze).
  4. Neem een paar lepels en een scheutje en roer dit goed door elkaar.
  5. Voeg een scheutje toe.
  6. Voeg eventueel wat toe om de scherpe smaak van de eraf halen.
  7. Zorg dat de saus niet te dun is, want dan loopt het eruit.
  8. Schep de in het kopje, doe er een beetje saus overheen en de plakjes erover heen zodat het zo goed als dicht is.
  9. Draai het plastic goed strak dicht.
  10. Eventueel kun je dit eerder maken en in de koelkast bewaren.
  11. Maak een bordje op met wat , doe er de op en maak het af met nog wat saus en eventueel wat bieslook of dille.
25
25
25

Variaties op Zalm met sla

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Zalm met sla
VariatieAantalGang
Zalm met slagroom en bosui uit de oven1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in whisky
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • zalm en zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
87 kcal
4%348 kcal
Vetten
1 g.
2%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalm met sla