Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Boerensalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren hard en laat ze schrikken onder koud stromend water.
Pel ze en snijd ze in partjes. Kook ondertussen de bonen in ca. 6 minuten beetgaar. Giet de bonen af en spoel ze onder koud stromend water af.
Haal de bladeren van de kropsla en was ze. Was de komkommer goed, halveer in de lengte en snijd in halve maantjes.
Verdeel de slabladeren met de sperziebonen, komkommer en uiringen over een schaal. Schik de partjes ei ertussen.
Verdun de mayonaise met 1 eetlepel water. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Schenk de mayonaise over de salade en bestrooi met selderijblad.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit boerensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Boerensalade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Met koud blikje zalm en komkommer salade is dit gerecht af
    Bezoeker gaf dit recept op 18 juli 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven