Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Komkommer- en fruitsalade recept
Komkommer- en fruitsalade recept

Komkommer- en fruitsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


De appel en peer schillen. De klokhuizen verwijderen. Snijd appel en peer in plakjes. Grapefruit schillen en in plakjes snijden. Komkommer goed wassen. Snijd de komkommer ook in plakjes. Het geheel in een slakom met olie, azijn met een slabestek goed door elkaar. Eventueel op smaak brengen met wat peper en zout. Deze salade gelijk opdienen. Wat u erbij wilt eten laat ik aan u over.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit komkommer- en fruitsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven