Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinaziesalade met kipfilet en kerstomaat recept
Spinaziesalade met kipfilet en kerstomaat recept

Spinaziesalade met kipfilet en kerstomaat


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Meng de balsamico met de mosterd, zout, peper en een beetje suiker. Klop er de olijfolie extra vergine erdoorheen.
Was de spinazie en schud hem droog. Was de kerstomaten en halveer ze.
Snijd het brood in kleine blokjes.
Rooster de pijnboompitten in een droge pan goudbruin en neem ze uit de pan. Verhit 2 eetlepels olijfolie in de pan. Rooster de stukjes brood in de olie. Neem de stukjes brood uit de pan.
Dep de kipfilet droog. Verhit 1 eetlepel olijfolie in de pan. Bak hierin de kipfilets 5.5 minuten per kant. Breng op smaak met zout en peper en neem het vlees uit de pan.
Meng de spinazie voorzichtig met de tomaten, de pijnboompitten en de vinaigrette en breng het geheel nogmaals op smaak.
Snijd de kipfilets in plakken en dien ze op de salade op.
Strooi de croutons over de salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinaziesalade met kipfilet en kerstomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven