Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel creme soep recept
Aardappel creme soep recept

Aardappel creme soep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook het water. Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en doe ze in het kokend water. Bak de prei in een beetje boter en doe deze over de aardappelen. Roer vaak in de pan en laat de aardappelen koken totdat ze wat uit elkaar vallen. Doe de melk er bij in, als een gedeelte van het water is verdamd. Strooi de fijngesneden selderij erover en blijf roeren. Als het erg cremig wordt, doe dan de slagroom er bij door. Tip 1: Eventueel kun je er gehakt of stukjes vlees bij door doen. Tip 2: Lekker op koude dagen en met stokbrood erbij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappel creme soep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven