Bami soep
- Herkomst Indonesie
- Categorie Soepen
- Bami recepten
- Bereiden
- Kookboek van loigi
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Kook de zoals is aangegeven op de verpakking.
- Snijd het vlees in blokjes en zet het met wat water op.
- Laat het aan de kook komen en zet het vuur daarna op laag.
- Laat het vlees gedurende 1 uur gaar worden.
- Snijd de klein en pers de knoflook uit.
- Verhit nu wat en doe hierin de , knoflook en de , dit gedurende 3 minuten.
- Maak de schoon en snijd deze in ringen.
- Was de tauge, laat de uitlekken en snijd deze klein.
- Was de en snijd deze klein.
- Voeg al deze groenten toe aan het uienmengsel en laat deze even meefruiten.
- Roer het los met wat water en roer dit door het groenten mengsel.
- Voeg nu het vlees, bouillon en gare bami toe.
- Laatdit alles even doorkoken en maak het op smaak met , en ketjap.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gebakken soep (gekruid)440m
-
Recept
Kangkung-soep430m
-
Recept
Auvergne soep43u20m
-
Recept
Groenten-restanten soep41u15m
-
Recept
Pinda soep440m
-
Recept
Aardappel creme soep435m
Variaties op Bami soep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Bami soep | 2 | Maaltijdsoepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- ketjap manis is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1389 kcal | 69% | 5556 kcal |
Vetten | 16 g. | 23% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 60 g. | 23% | 240 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |