Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelsoep met veldsla recept
Aardappelsoep met veldsla recept

Aardappelsoep met veldsla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes. Breng de bouillon in een soeppan aan de kook en voeg de aardappelblokjes toe. Kook de aardappelblokjes 10 minuten. Snijd de veldsla klein en het brood in blokjes. Voeg de veldsla toe aan de soep en laat het geheel afgesloten 10 minuten koken. Neem de pan van het vuur en voeg de blokjes brood toe. Laat de soep afgedekt 10 minuten staan. Roer de soep goed door en breng het op smaak met zout. Verdeel de soep onder 4 borden en druppel er olijfolie over.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappelsoep met veldsla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven