Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignon-cremesoep recept
Champignon-cremesoep recept

Champignon-cremesoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de peultjes schoon en snijd ze in stukjes van ongeveer 1,5 á 2 cm. Kook ze even tot ze beetgaar zijn en giet ze af. Maak ondertussen de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Maak de basissoep warm en voeg de champignons, de peultjes en de nootmuskaat toe. Laat dit aan de kook komen en voeg dan de peterselie toe. Variatietip:. Gebruik eens kastanje champignons!. Voor mensen die niet van vegetarisch houden: * Voeg wat gerookte zalm toe. * Voeg wat gekookte kipfilet in blokjes toe. * Voeg wat gerookte kipfilet toe

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champignon-cremesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven