Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Doperwten rucolasoep recept
Doperwten rucolasoep recept

Doperwten rucolasoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de ui, knoflook en tijm in de olie voor 5 minuten.
Voeg aardappel toe en bak het op laag vuur nog 5 minuten langer.

Roer de doperwten, bouillon, zout en peper door het mengsel. Aan de kook brengen en 20 minuten afgedekt laten sudderen.

Voeg rucola toe en pureer het geheel met de staafmixer (of doe het in een keukenmachine) tot soep. Breng het op smaak en warm het goed door.

Variant:
Vervang de aardappels door 250 gram asperges.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit doperwten rucolasoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven