Soep met doperwten
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van durna06
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Staafmixer
Bereidingswijze
- De sjalot snipperen.
- Hak de muntblaadjes.
- Verhit de in een pan en fruit de sjalot, 2 min.
- Voeg de , 250 mililiter van de soepbais .
- Breng alles aan de kook, zet het vuur laag en kook de erwten gaar.
- Haal de pan van het vuur pureer de inhoud met een staafmixer.
- Voeg nu de rest van de soepbasis en de toe.
- Laat de soep op een laag vuur 5 min.
- koken.
- De soep op smaak brengen met en .
- Lekker met stokbrood en kruidenboter
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentenbouillon en margarine
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van ei kunnen voorkomen in groentenbouillon
- groentenbouillon en margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentenbouillon
- margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in groentenbouillon en margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 121 kcal | 6% | 363 kcal |
Vetten | 6 g. | 8% | 18 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |