Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde champignonsoep met kip recept
Gevulde champignonsoep met kip recept

Gevulde champignonsoep met kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Strooi de inhiud van het zakje soep in 1,5 liter koud water.
Breng het geheel alroerende aan de kook en voeg de lente-ui toe.
Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten). Laat de soep, onder af en toe roeren, nog 10 minuten zachtjes doorkoken.
Roer aan het eind van de kooktijd de kipreepjes door de soep en laat het geheel weer goed warm worden.
Bestrooi de soep met eikruimels en garneer met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde champignonsoep met kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevulde champignonsoep met kip heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Champignonsoep Fruit 2 gesnipperde sjalotjes in 20 g hete boter of margarine. Voeg 250 g gehalveerde champignons toe en laat ze al omscheppend gaar bakken. Voeg 100 ml witte wijn toe en laat deze v... Lees reactie
    An gaf dit recept op 3 december 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven