Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde uiensoep recept
Gevulde uiensoep recept

Gevulde uiensoep


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Voorbereiding
Zet water, aardappel, tomaat, wortel, kruidnagel en soepvlees op en laat het gedurende 45 minuten zachtjes koken.
Verwijder uit de Spaanse peper de zaadlijsten en snijd dit fijn. Snijd de uien in ringen en hak de dragon en kervel ook fijn.
Doe in een gesloten pan de uienringen samen met 1 eetlepel olijfolie. Gaar de uienringen gedurende minimaal 15 minuten op een klein vuurtje glazig, verwijder de deksel en bak ze nu op het zelfde kleine vuurtje lichtbruin, steeds omscheppen om verbranden te voorkomen.

Bereiding:
Giet de bouillon af en verwijder de tomaatvellen, wortel, kruidnagel en soepvlees. Doe de rest weer bij de bouillon. Voeg kervel, dragon Spaanse peper toe en pureer met een staafmixer.
Giet de aldus verkregen bouillon bij de uienringen en gaar het nog 10 minuten op een klein vuurtje.

Serveersuggesties

Serveren met toast en kaas (verhit onder de grill).

Allergenen Informatie

Voor dit gevulde uiensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven