Gevulde uiensoep
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van hfbrons
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Staafmixer
Bereidingswijze
- Voorbereiding
Zet , , , , kruidnagel en soepvlees op en laat het gedurende 45 minuten zachtjes koken.
Verwijder uit de de zaadlijsten en snijd dit fijn. - Snijd de in ringen en hak de en ook fijn.
Doe in een gesloten pan de uienringen samen met 1 eetlepel . - Gaar de uienringen gedurende minimaal 15 minuten op een klein vuurtje glazig, verwijder de deksel en bak ze nu op het zelfde kleine vuurtje lichtbruin, steeds omscheppen om verbranden te voorkomen.
Bereiding:
Giet de bouillon af en verwijder de tomaatvellen, wortel, kruidnagel en soepvlees. - Doe de rest weer bij de bouillon.
- Voeg , toe en pureer met een staafmixer.
Giet de aldus verkregen bouillon bij de uienringen en gaar het nog 10 minuten op een klein vuurtje.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde uiensoep met 5-kruidenpoeder430m
-
Recept
Uiensoep430m
-
Recept
Hongaarse uiensoep425m
-
Recept
Aardappel-uiensoep430m
-
Recept
Franse uiensoep met kaas420m
-
Recept
Uiensoep430m
Variaties op Gevulde uiensoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gevulde uiensoep met 5-kruidenpoeder | 1 | Soepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 46 kcal | 2% | 184 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |