Allergie informatie: Indonesische vissoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 visfilet (diepvries bij de toko)
- 1 zak visballetjes (diepvries bij de toko)
- 2 visbouillonblokjes
- 2 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- 5 citroenbladeren
- 1 eetlepel laos poeder
- 1 theelepel gemberpoeder
- 1 theelepel serehpoeder
- 2 of 3 stengels bladselderij
- 2 of 3 bosuien (alleen het witte gedeelte)
- gekookte soun (een soort mihoen, bij de toko)
- gekookte tauge
- 2 liter water
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Indonesische varkenshaas
Met varkenshaas, chilipepers en knoflook uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Soto Ikan (Vissoep)
Met kabeljauwfilet, tomaten en salamblad uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 45 minuten
Soepen - jaccor - Vissoep
Met witvis, ui en wortel uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Maaltijdsoepen - harwoon - Indonesische sausijsjes
Met half-om-half gehakt, peper en kruidnagelpoeder uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Vlees - 34533
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Indonesische vissoep
- Allergieen informatie