Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippensoep met eiermie recept
Kippensoep met eiermie recept

Kippensoep met eiermie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bosuitjes in ringetjes. Spoel de taugé af. Snijd de kool in reepjes. Breng de bouillon met bouillonblokje in een soeppan aan de kook. Leg de kip in de bouillon en laat hem 20 minuten pocheren. Zeef de bouillon en snijd de kipfilet in stukjes. Laat de eiermie 3 minuten in de bouillon al roerend wellen. Voeg de bosuitjes met taugé, savooiekool en vlees al roerend toe. Breng het geheel aan de kook en kook de soep 5 minuten op laag vuur door. Breng de soep op smaak met limoensap.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kippensoep met eiermie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven