Sato Ajam Pedis Kari Dengan Mie (kerrie kippensoep met mihoen)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Rasp
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snipper deze fijn.
Maak de wortel schoon en snij deze in blokjes.
Maak de schoon en rasp deze fijn.
Maak de schoon en snij deze in hele dunne ringetjes.
Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de koriander schoon en hak deze heel fijn.
De raspen tot deze heel fijn zijn.
De breken toe deze in kleine stukjes uiteen valt.
Snij de in stukjes.
Kook de ongeveer 10 minuten tot deze hard zijn pel de en snij deze in partjes.
Kippenstukken lekker bruin braden, daarna het vlees van de botten halen in stukjes snijden en toevoegen aan de bouillon.
Voeg de ingrediënten van de boemboe toe aan de bouillon.
Breng het geheel aan de kook en schep het goed en regelmatig door om aanzetten te voorkomen.
Als het geheel goed door kookt voeg dan de en ananasstukjes toe.
Laat het geheel koken tot de gaar is.
Op het bord strooi je er wat en korianderblad over.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon en sambal oelek
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon, sambal oelek, trassi
- ananas past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kippenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sambal oelek en trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 105 kcal | 5% | 840 kcal |
Vetten | 5 g. | 8% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |