Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koude tomatensoep II recept
Koude tomatensoep II recept

Koude tomatensoep II


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontvel de tomaten en snijd ze in stukken. Pureer de tomaten met de staafmixer. Pel de knoflook en hak ze grof. Snijd het stokbrood in plakken en week ze met de knoflook 15 minuten in de tomaten. Voeg zout en wijnazijn toe en pureer alles goed fijn. Schenk al roerend de olijfolie erbij. Laat de soep afgedekt in de ijskast in 1 uur ijskoud worden. Knip de bieslook grof en bestrooi de soep ermee.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit koude tomatensoep ii recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven