Chineese tomatensoep

Ingrediënten

+ -
print

Voor diner:

Voor lunch:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. in een pan doen en aan de kook brengen.
  2. Intussen de kip in reepjes snijden en inwrijven met gemberpoeder of geperste .
    Als de soep kookt het bouillon blokje toevoegen en doorroeren.
  3. Nu de kip toevoegen en 10 minuutjes zachtjes laten koken.
    julienne snijden en de in plakjes snijden.
    toe voegen en nog 3 minuten laten meekoken.
  4. dan de prei even meekoken en zoetstof toevoegen om een zoetzure smaak te krijgen.

    Opdienen:
    schep wat gekookte rijst in een soepkom en vul deze met de soep.
  5. Nu garneren met wat knapperige taugé.


    Voor de lunch de weg laten en in plaats daar van opdienen met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
  • kippenbouillonblokje en stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje en stokbrood
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje en stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje en stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
persoon
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
624 kcal
31%624 kcal
Vetten
5 g.
7%5 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
6%1 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
9%2 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
91 g.
35%91 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chineese tomatensoep