Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Minestronesoep van gerst recept
Minestronesoep van gerst recept

Minestronesoep van gerst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de gerst 20 minuten voor in een grote pan met licht gezouten, kokend water. Giet af en spoel de gerst af. Snijd de pancetta, het vruchtvlees van de pompoen, de selderij, de wortel, de laurierblaadjes en de ui in kleine stukjes en fruit het geheel in een diepe stoofpan in een scheutje olie. Voeg 2 liter bouillon en de gerst toe, zet het deksel op de pan en laat het geheel 1 5 minuten pruttelen. Verwijder de dikke middennerf uit de koolbladeren, blancheer de bladeren, snijd ze in kleine stukjes en voeg ze ongeveer 5 minuten voor het einde van de kooktijd toe aan de soep. Voeg 1 theelepel vleesextract toe. Doe er, als het nodig is, nog wat zout bij en neem de pan van het vuur. Schenk een scheutje olijfolie in de soep, strooi er vers gemalen peper overheen en dien op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit minestronesoep van gerst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven