Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oma's mergballetjes voor bouillon recept
Oma's mergballetjes voor bouillon recept

Oma's mergballetjes voor bouillon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal het merg uit de pijpjes en prak het een beetje fijn. Maak beschuiten fijn met een deegrol. Meng vervolgens merg, eitje, paneermeel, peper, zout en nootmuskaat goed door elkaar en kneed goed. Kneed er tenslotte een mooie bol van. Beschuit toevoegen totdat je een vrij stevige massa krijgt. Laat de bol 10 minuten rusten en maak met je handen hele kleine bolletjes. Vlak voor het serveren van de bouillon in een aparte pan voldoende bouillon aan de kook brengen. Dan op een laag pitje zetten en de bolletjes voorzichtig in deze bouillon doen en even laten garen. Verdeel de bolletjes voorzichtig over de borden en giet er bouillon of andere soep overheen. Smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit oma's mergballetjes voor bouillon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven