Ikan Cuka (red snepper in bouillon)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Rasp
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snipper deze fijn.
Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Schil de en en rasp deze fijn.
Maak de vissen schoon.
Verhit in een wok.
Frituur hierin de vissen in ongeveer 10 minuten goudbruin.
Schep de vissen eruit en giet de op 3 eetlepels na uit de wok.
Fruit hierin de aan tot deze licht begint te kleuren.
Voeg de rest van de kruiden en de toe en roerbak het geheel ongeveer 3 minuten.
Voeg en naar smaak toe.
Voeg de vis toe en laat het geheel ongeveer 5 minuten heel zachtjes pruttelen in de kruidenmassa.
Serveer het geheel zo warm mogelijk met witte rijst.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Sajoer ikan mas (bouillon met groenten rundvlees en vis)445m
-
Recept
Belut kaldu (paling in bouillon)41u
-
Recept
Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)445m
-
Recept
Sajoer bening (bouillon met kipfilet spinazie en mais)42u
-
Recept
Bouillon di mama430m
-
Recept
Heldere Franse bouillon41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 49 kcal | 2% | 196 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |