Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige Servische bonensoep recept
Pittige Servische bonensoep recept

Pittige Servische bonensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spekjes even aanbakken, daarna de uien en paprika aanbakken (in een aparte pan). Prei in de pan. Bonen en tomatensap erbij. Spekjes, paprika en uien erdoor en op het vuur zetten. Paprikapoeder toevoegen. Sambal en ketjap erbij. Ongeveer 20 minuten laten koken. Op het allerlaatst creme fraiche en worst erbij. Geroosterd brood erbij en klaar! Ook erg gemakkelijk om in de diepvries in voorraad te hebben.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittige servische bonensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven