Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige aardappelsoep met zalm en zalmeitjes recept
Romige aardappelsoep met zalm en zalmeitjes recept

Romige aardappelsoep met zalm en zalmeitjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de prei, venkel (bewaar het groen als garnering) en knoflook circa 5 min. op zacht vuur in de boter. Voeg de aardappelen, tijm en laurier toe en schenk de bouillon erbij. Kook de soep ca 20 min. tot de aardappelen gaar zijn. Verwijder tijm en laurier en pureer de soep. Serveren: Verwarm de soep op zacht vuur. Klop de slagroom erdoor en breng op smaak met zout en peper. Garneer de soep met zalm, zalmeitjes en venkelgroen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige aardappelsoep met zalm en zalmeitjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven