Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saoto (Surinaamse kippensoep) recept
Saoto (Surinaamse kippensoep) recept

Saoto (Surinaamse kippensoep)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit het water en voeg het potje saoto (soepmix) hieraan toe. Voeg de overige ingrediënten toe (evt de pimentkorrels). Je kunt de eieren er nu bij doen, maar ook pas op het laatst tijden het opdienen of zelfs apart serveren. Roer alles goed door en laat het 12.5 minuten koken. (tijdens het koken de soep enkele malen omroeren. ) Tip: Schenk de Saoto Soep per persoon in een kommetje en opdienen. Elk kommetje serveren met één of meer van de volgende bijgerechten: Gebakken uien, gebakken kip, taugé, hardgekookt ei, gebakken rijstvermicelli (zo is elk portie weer anders). Voeg evt. naar smaak Saoto Sambal toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit saoto (surinaamse kippensoep) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven