Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Soep van doperwten met mozarella recept
Soep van doperwten met mozarella recept

Soep van doperwten met mozarella


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de doperwten in een pan en doe er water bij tot ze net onder staan. Voeg het bouillonblokje toe en laat alles 1 5 minuten pruttelen tot alle velletjes zacht zijn geworden. Draai het vuur uit en maak er met de staafmixer een glad geheel van. Voeg de slagroom, wasabi pasta, curry pasta en de gemalen peper (met de molen of in de vijzel) toe en laat de soep nog 5 minuten zachtjes opwarmen. (Niet meer koken, want dan gaat het niet goed met de slagroom!) Doe de soep in een schone pan om hem te kunnen bewaren. Opdienen: Voor het serveren de mozzarella in stukken scheuren en samen met soep opwarmen. Schep de soep in een (diep) bord en doe er een pluk alfalfa op ter garnering.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit soep van doperwten met mozarella recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven