Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spruitjessoep met 3 soorten kaas recept
Spruitjessoep met 3 soorten kaas recept

Spruitjessoep met 3 soorten kaas


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Maak de spruitjes schoon en kook ze beetgaar. Verwarm de oven op 180° C. Snijd het brood en de raclettekaas in dobbelstenen. Beboter een diepe ovenschaal vul deze met de spruitjes, brood en raclettekaas, door elkaar gehusseld. Breng de bouillon aan de kook en giet ze over de spruitjes. Ze moeten nét onder staan. Bestrooi met Appenzeller en Schabziger. Zet de schaal ± 10 min in de oven tot de bouillon borrelt en de kaas bovenop geheel gesmolten is. Serveer de soep met lekker vers boerenbrood en gezouten roomboter.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spruitjessoep met 3 soorten kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven