Preisoep met kaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van ma-griet
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Blender
- Pan
- Zeef
Bereidingswijze
- in dunne reepjes snijden.
In pan doen de , bouillontablet, en 1 liter water en dit 30 minuten laten koken. - Dan de massa door de zeef doen of met de blender pureren.
- Ui pellen en snipperen.
- spitsen.
- In kommetje eidooier losroeren met de .
- In pan de smelten en de ui langzaam aanbakken.
- er door roeren.
- Al roerende scheutje voor scheutje preibouillon toevoegen.
- Tot slot het slagroommengsel er door roeren en 2 minuten mee verwarmen.
- Van vuur af de kaas er door doen.
- Over de borden verdelen.
- Dan de preiringetjes er over strooien.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Preisoep425m
-
Recept
Koude aardappel-preisoep41u10m
-
Recept
Courgette-preisoep415m
-
Recept
Preisoep met gerookte paling en mosselen430m
-
Recept
Preisoep420m
-
Recept
Preisoep435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon
- groentebouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- groentebouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- groentebouillon, boter, oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom, boter, oude kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
- slagroom, boter, oude kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- oude kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 159 kcal | 7% | 636 kcal |
Vetten | 14 g. | 21% | 56 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |