Kaas-roomsoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van katja27
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Laat de in een pan smelten, toevoegen en ongeveer 1 minuutje laten bruinen.
- Voeg de toe, al roerend verhitten tot er een mooie, gladde saus onstaat.
- Verkruimel de bouillonblokjes in de saus en voeg er een halve liter water aan toe.
- Breng de soep aan de kook.
- Strooi de door de sausen roer de room erdoor,totdat de gesmolten is en de soep goed op temperatuur is.
- Op smaak brengen met zout, peper en .
- Maak de schoon en snijd deze in ringetjes.
- Serveer de soep in kommen en stooi de erover.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Asperge-roomsoep41u10m
-
Recept
Roomsoep met danish blue425m
-
Recept
Koude aardappel-roomsoep440m
-
Recept
Roomsoep met gerookte zalm430m
-
Recept
Asperge roomsoep445m
-
Recept
Spinazie-roomsoep425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon
- wijn en groentebouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en groentebouillon
- boter, groentebouillon, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, kaas, slagroom
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
- boter, kaas, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 198 kcal | 9% | 792 kcal |
Vetten | 8 g. | 12% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |