Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tom Yam Koong (Thaise garnalensoep) recept
Tom Yam Koong (Thaise garnalensoep) recept

Tom Yam Koong (Thaise garnalensoep)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Plet de pepers en korianderwortels fijn in een vijzel. Verwarm de bouillon tot tegen het kookpunt, voeg de galangal, citroengras, kaffir-limoenblaadjes en champignons toe. Breng het aan de kook. Voeg de garnalen, vissaus, geplette pepers en korianderwortels, citroensap toe en laat het 1 minuut zacht sudderen. Dien het op in individuele soepkommen. Bestrooi het tenslotte met verse korianderblaadjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tom yam koong (thaise garnalensoep) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tom Yam Koong (Thaise garnalensoep) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Het was super, doorgegeven aan vrienden.
    Coletta Ramaekers gaf dit recept op 2 november 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven