Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Venkelsoep met Hollandse garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de witte venkelknollen in grote stukken, verwijder het groen maar bewaar de "veertjes" aan het uiteinde van het groen.
Trek een liter bouillon of gebruik een bouillonblokje.
Kook de venkelstukken in tien tot vijftien minuten in de bouillon gaar.
Pureer de venkel in de blender of met behulp van een staafmixer.
Voeg de knoflook toe en proef op smaak. Laat nog even doorkoken
Voor hen die zich niet hoeven te matigen, mag er een scheut room door.
Roer goed, zet soepborden klaar en leg op ieder bordje wat garnalen. Giet er soep overheen en garneer met de venkelveertjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit venkelsoep met hollandse garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven