Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tomaten-garnalensalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven verwarmen op 80 graden celsius.
De kleine tomaten in een ovenschaal leggen. Twee romatomaten halveren en met de snijkant naar boven ook in de schaal leggen.
Bestrooien met suiker, peper en zout. Leg de rozemarijn erbij en meng met 3 eetlepels olijfolie en de knoflook.
Laat 2 uur drogen in de oven.
Meng de rest van de olie met 2/3 van de peterselie en peper en zout naar smaak. Pureer dit mengsel. Snijd de overgebleven romatomaat in plakken. Verhit een grillpan en rooster de tomaat hierin. Bestrijk met de kruidenolie en keer ze om. Rooster het broerenbrood met wat olijfolie in de oven. Leg op ieder bord een plak geroosterd brood. Verdeel de tomaat (uit de grillpan) en uit de oven en de garnalen over het brood. Besprenkel met de rest van de kruidenolie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tomaten-garnalensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven