Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vitello special


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bereidingswijze:
Bak de ui en winterpeen glazig.
Voeg de tonijn, ansjovis, tijm, laurierblad, bouillon en witte wijn en peper toe en laat ca. 40 minuten bakken / inkoken. Zorg dat het niet aanbakt.
Als bijna alle vocht verdampt is in een bak overdoen en mosterd, citroensap, kappertjes, groene kruiden en mayonaise toevoegen. Daarna alles pureren. (kijk bij de mayonaise even hoeveel je doet. Het is naar smaak).
Fricandeau op de borden schikken, tonijnsaus erover smeren, garneren met gemengde sla een lekkere olijfolie en kappertjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vitello special recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven