Vitello special
- Herkomst Italie
- Categorie Voorgerechten
Bijpassend: hoofdgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Taibahr
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Bereidingswijze:
Bak de ui en winterpeen glazig.
Voeg de tonijn, ansjovis, tijm, laurierblad, bouillon en witte wijn en peper toe en laat ca. 40 minuten bakken / inkoken. - Zorg dat het niet aanbakt.
Als bijna alle vocht verdampt is in een bak overdoen en , , , groene en toevoegen. - Daarna alles pureren. (kijk bij de even hoeveel je doet.
- Het is naar smaak).
op de borden schikken, tonijnsaus erover smeren, garneren met gemengde sla een lekkere olijfolie en .
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon en mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon en mayonaise
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon, mayonaise, kruiden
- mayonaise kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise en kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon en mayonaise
- tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 209 kcal | 10% | 836 kcal |
Vetten | 19 g. | 27% | 76 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |