Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Voor / tussen gerecht Zalm bonbon


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Neem een espresso kopje en bekleed met huishoudfolie. Bekleed de binnenkant van het kopje met plakjes zalm (de zalm moet een beetje (±1½ cm) over de randen hangen).
Vulling: Meng de crème fraîche, mosterd-dille dressing en citroensap door elkaar. Houd een 1 takje van de dille apart voor garnering en hak de rest van de dille fijn en roer door het romige mengsel. Schep de garnaaltjes door het mengsel en breng op smaak met peper en zout.
Doe een schepje van het garnalenmengsel in het midden van het bekleedde kopje en vouw de zalm die over de randen hangt er mooi over heen. Haal de zalmbonbon met plasic folie uit het kopje en draai stevig dicht.
Laat de bonbons 2 à 3 uurtjes opstijven in de koelkast.
Verdeel een beetje sla over 4 bordjes en besprenkel met een beetje olijfolie. Leg de bonbon in het midden en maak het af met een klein takje dille en een partje limoen.

Serveersuggesties

Kan ook als hoofdgerecht gegeten worden maar dan als een moorkop model met een frisse zomerse salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit voor / tussen gerecht zalm bonbon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven