Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde champignons met knoflook recept
Gevulde champignons met knoflook recept

Gevulde champignons met knoflook


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd de steeltjes van de champignons, snijd ze fijn en bewaar ze. Leg de champignons, met de opening naar boven, in een ingevette ovenschaal. Pel de knoflook en hak hem fijn. Verhit 1 eetlepel olijfolie in de koekenpan en bak de knoflook op laag vuur 5 minuten. Meng de gehakte champignonsteeltjes met peterselie en broodkruim. Voeg de knoflook met zout en 1 eetlepel olijfolie toe. Meng alles goed door elkaar en vul de champignons met het mengsel. Verdeel de rest van de olijfolie over de champignons. Bak de champignons afgedekt met beboterd bakpapier in het midden van de oven in 20 minuten gaar. Verwijder het bakpapier de laatste 5 minuten. Garneer de gevulde champignons met takjes peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde champignons met knoflook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven