Tagliatelle met garnalen, knoflook, chili en kaaschips
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Warm
- Tagliatelle recepten
- Bereiden
- Kookboek van hansvandenbos
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Magnetron
- Bakpapier
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Pel de , indien nodig en doe ze in een slaschaal.
- Voeg de toe en vermeng deze goed met de .
- Zet ze minimaal 30 minuten in de koelkast.
- Neem een vel bakpapier en leg daar vier hoopjes kaas van 100 gram op.
- Maak er vier platte pakketjes van.
- Leg deze 4 minuten in de magnetron op de hoogste stand.
- De kaas smelt en vormt zich tot vier chips.
- Controleer wel of de kaas niet zwart wordt!
- De chips moeten knapperig zijn.
- Haal ze daarna uit de magnetron en leg ze op een vel keukenpapier om uit te lekken.
- Snijd de geschilde knoflookteentjes in dunne plakjes.
- Snij de tomaten in tweeën.
- Kook water, voeg er als het kookt een eetlepel olijfolie aan toe en doe de pasta er in.
- Koken volgens de instructies op het pak.
- Giet de af in een vergiet.
- Warm houden Verwarm 2 el olie in een wok en verwarm daarin de gedurende een halve minuut.
- Voeg dan de knoflook toe en laat het geheel bakken totdat de knoflook goudgeel is.
- Let wel, het gaat om frituren, dus de olie moet voldoende heet zijn!
- Voeg op het laatst de gesneden toe.
- Haal de wok van het vuur en voeg de pasta toe.
- Goed mengen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde portabello met tagliatelle, room en geraspte belegen kaas440m
-
Recept
Garnalen met gember en koriander420m
-
Recept
Garnalen uit de wok met paprika, sugar snaps en koriander415m
-
Recept
Gevulde champignons met knoflook440m
-
Recept
Gevulde rode paprika met Hollandse garnalen440m
-
Recept
Knoflook-roomsaus445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- tagliatelle is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- chilisaus past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 902 kcal | 45% | 3608 kcal |
Vetten | 45 g. | 64% | 180 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 30 g. | 11% | 120 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |