Gevulde kipfilets
- Herkomst Nederland
- Categorie Warm
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Sla de iets platter.
- Verhit de in een pan, voeg de toe en laat hem al roerend op laag vuur ontdooien.
- Voeg de met en toe.
- Verdeel het mengsel over de en rol ze op.
- Draai om elk rolletje een plak en zet het vast met een prikker.
- Verhit de in een braadpan en bak de kiprolletjes rondom bruin.
- Laat ze uitlekken en leg ze in een ovenschaal.
- Schenk de erover en bak het geheel in het midden van de oven in 20 minuten gaar.
- Neem de rolletjes uit de pan en houd ze warm.
- Schenk het kookvocht in een schone pan en voeg de al roerend toe.
- Meng het tot een gladde massa en voeg de toe.
- Breng het geheel aan de kook en laat het iets inkoken.
- Voeg de kruiden met toe.
- Verdeel de rolletjes over 4 borden en schenk de saus erover.
- Verwijder de worteltjes van de en leg ze naast de rolletjes.
Ook lekker om te maken
Variaties op Gevulde kipfilets
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gevulde kipfilets met roomboter, citroen en dragon | 1 | Tapas |
Gevulde kipfilets met Mon Chou | 1 | Gevogelte |
Gevulde kipfilets met prei, Parmaham en Kernhemmer kaas | 1 | Vlees |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spinazie en wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodkruim en bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bacon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 55 kcal | 2% | 220 kcal |
Vetten | 1 g. | 2% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |