Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundergehaktrolletjes in bladerdeeg recept
Rundergehaktrolletjes in bladerdeeg recept

Rundergehaktrolletjes in bladerdeeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Warm de oven voor op 200C. Bak het gehakt gedurende 5 minuten op in 2 eetlepels olijfolie. Voeg de fijngehakte ui, de uitgeperste teentjes knoflook en de in kleine stukjes gesneden wortel toe. Goed mengen en met peper en zout op smaak brengen. Nog eens 5 minuten laten koken en vervolgens de geraspte kaas en de tabasco toevoegen. Van het vuur nemen. Snijd uit de vel len bladerdeeg twee rechthoeken van 15 x 30 cm. Snijd die rechthoeken in vier gelijke rechthoeken (7,5 x 15 cm). Verdeel de hiervoor bereide garnituur over de vier vellen bladerdeeg. Rol de vellen op tot een rolletje. Klop het ei op en smeer hiermee de rolletjes in. Bak ze in 30 minuten in de voorverwarmde oven van 200C. Snij de rolletjes in schijfjes van 2 3 cm. Drapeer ze op en bord op een bedje van veldsla. Warm serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rundergehaktrolletjes in bladerdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven