Recepten met Rode wijnazijn
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met rode wijnazijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Rode wijnazijn
-
Recept
Komkommersalade412u
-
Recept
Rod beder (ingemaakte rode biet)430m
-
Recept
Rode koolsalade45m
-
Recept
Rundvlees met Chimichurri41u
-
Recept
Italiaanse sjalotjes in rode wijn450m
-
Recept
Kruidige bietenbolletjes430m
-
Recept
Rode koolsalade420m
-
Recept
Walnoot-peterselie-vinaigrette410m
-
Recept
Uienmarmelade42u
-
Recept
Waterkerssaus420m
-
Recept
Pruimensaus415m
-
Recept
Paprika salsa415m
-
Recept
Zoetzure dressing410m
-
Recept
Frambozenvinaigrette410m
-
Recept
Marinade voor reepjesvlees415m
-
Recept
Mojo verde (Spaanse groene saus)410m
-
Recept
Provencaalse marinade (bbq)410m
-
Recept
Pickled eggs410m
-
Recept
Tomaat en chilipepermarinade415m
-
Recept
Dressing pikant45m
-
Recept
Dressing met sjalotten45m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Rode wijnazijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Rode wijnazijn gebruikt wordt en waar Rode wijnazijn het hoofdingrediënt is.