Recepten met Yorkham
"Ham" verwijst naar de achterbil van het varken. Daar bevindt zich de beste kwaliteit voor de ham. Schouderham daarentegen komt van de schouder. Gekookte ham wordt gezouten en daarna gekookt. Rauwe ham wordt meestal ook gezouten en daarna gedroogd of gerookt. Er bestaan heuse kwaliteitshammen die een keurmerk dragen. In Vlaanderen noemen ...Nog veel meer weten over Ham klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met yorkham toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Yorkham
-
Recept
Maaltijdciabatta420m
-
Recept
Zuurkool-ovenschotel met ham en spek425m
-
Recept
Macaroni alla Sabina440m
-
Recept
Trottole met kastanjechampignons415m
-
Recept
Aspergecockstail425m
-
Recept
Ovengehakt met ham en monchou430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Yorkham. Dit zijn zowel recepten waarbij Yorkham gebruikt wordt en waar Yorkham het hoofdingrediënt is.